Despre Jurasic SRL - Furnizor Utilaje Termopan Roca

JURASIC S.R.L. este o companie cu experienta de peste 10 ani pe piata in domeniul utilajelor si a echipamentelor industriale.

Odata cu cresterea inregistrata de sectorul de tamplarie termoizolanta si a ferestrelor termopan societatea noastra si-a extins activitatea in acest domeniu, punand la dispozitia clientilor sai utilaje si solutii tehnologice pentru producerea de tamplarie PVC si geam termopan.

JURASIC S.R.L. va ofera in mod gratuit consultanta de specialitate atat pentru alegerea utilajelor cat si in ce priveste tehnologia fabricarii de usi si ferestre din profile PVCtehnologia fabricarii geamului termoizolant.

Va consiliem in legatura cu investitia dumneavoastra, atunci cand doriti sa porniti o afacere in domeniul tamplariei termoizolante, sau daca doriti sa va retehnologizati unitatea de productie.

  • asistenta in alegerea celei mai bune configuratii de utilaje
  • instalare si punere in functiune, transport, instruirea personalului, service in garantie si post-garantie
  • garantie si garantie extinsa: perioada de garantie minima a tuturor echipamentelor comercializate de JURASIC S.R.L. este de 12 luni, aceasta poate fi extinsa cu respectarea unui program de intretinere periodica si efectuarea de reparatii capitale.
  • consultanta tehnica gratuita pe toata perioada de exploatare a utilajului
  • sistemul “vechi pentru nou” pentru cei ce doresc sa se retehnologizeze
  • conditii flexibile de plata
  • finantare

Pentru informatii suplimentare despre oferta si conditiile financiare nu ezitati sa ne contactati cu ajutorul formularului nostru de contact.

– Utilaje ROCA –

Garantie si Service

High Quality Standards

Pentru toata gama de utilaje pe care le comercializam asiguram instalarea si punerea in functiune, service-ul in garantie si post-garantie si eventuala consultanta tehnica in exploatare.

Inspection & Accreditation

Va oferim in mod gratuit consultanta de specialitate atat pentru alegerea utilajelor cat si in ce priveste tehnologia fabricarii de usi si ferestre din profile PVC si aluminiu. Clientii nostri beneficiaza gratuit de documentatia tehnologica necesara. In ceea ce priveste finantarea, societatea noastra va sta la dispozitie cu oferte de leasing de la diverse societati specializate in acest domeniu.