Afișez toate cele 9 rezultate

Masina de debitat profile manuala portabilă – ROCA DPP

Mașina portabilă manuală de debitat profile DPP, oferită de ROCA, se remarcă printr-o calitate deosebită și este special concepută pentru efectuarea tăierilor precise în profilele din PVC. Acest utilaj este esențial în orice atelier dedicat producției de ferestre din PVC și se dovedește extrem de eficient în tăierea profilurilor din aluminiu și plastic.

Masina de debitat profile manuala 400 mm – ROCA DPM

Mașina manuală de debitat profile DPM cu disc de 400 mm reprezintă alegerea ideală pentru atelierele specializate în producția de ferestre și uși din PVC și aluminiu. Acest echipament face ca procesul de debitare a profilelor să fie mai simplu și mai precis, datorită discului de tăiere de 400 mm și sistemului de tăiere pendulară. Produsul furnizat de ROCA dispune de o carcasă specială confecționată dintr-un aliaj de aluminiu de înaltă calitate, conferindu-i astfel durabilitate și rezistență.

Masina de debitat profile automata, 450 mm – ROCA DPA

Mașina automată de debitat profile DPA cu disc de 450 mm este una dintre variantele oferite de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs se distinge prin eficiența sa și oferă tăieri precise.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm – ROCA DPA-DC

DPA-DC Masina de debitat profile automata, dubla comanda, 450 mm este una dintre opțiunile pe care furnizorul nostru, ROCA, le pune la dispoziție. Această mașină impresionează prin eficiența sa, garantând tăieri precise.

Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm – ROCA DPA-PRO

DPA-PRO Masina de debitat profile automata, dubla comanda, seria PRO, 420 mm reprezintă una dintre variantele de mașini de debitat oferite de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs a fost creat special pentru operațiunile de tăiere a barelor, profilurilor și armăturilor din oțel destinate ferestrelor din PVC, fiind un echipament esențial pentru orice atelier care se ocupă de producția acestor produse.

Masina de debitat baghete automata – ROCA TBA

TBA – Masina de debitat baghete reprezintă una dintre opțiunile de vârf oferite cu mândrie de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, oferind tăieri precise.

Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale – ROCA TBA-PRO

TBA-PRO – Masina de debitat baghete automata, cu dispozitiv comparator, si bacuri universale este una dintre opțiunile de top oferite cu mândrie de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, garantând tăieri precise.

Masina de debitat armatura – ROCA DAM

DAM – Masina de debitat armatura reprezintă una dintre opțiunile de top oferite cu mândrie de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, asigurând tăieri precise.

Masina de debitat armatura cu reductor – ROCA DAM-PRO

DAM-PRO – Mașina de debitat armatură cu reductor este una dintre soluțiile de top oferite cu încredere de furnizorul nostru de încredere, ROCA. Acest produs vă va impresiona prin eficiența sa, garantând tăieri precise.